Infinite Reana~


Holla!


Annyeonghaseyo! Assalamualaikum! Welcome to Wawan's Bloggie! Don't forget to follow me! Macam-macam korang takkan terlepas!

XOXO, BlureenaReana.Home Who What Follow Where

COMMENT PLEASE :)Credits

Template By : Safira Nuril Izzah
Basecode: Nurul Atiqah
Helping: Arrien Inspirit
Owner: Infinite Reana (BlureenaReana)

Taksub Pada Pelawak
Khamis, 16 Oktober 2014 • 2:41 PG • 0 comments
Hai! Lama Wan tidak update blog Bookdholics! :3 Maaf... 
By the way, Wan mahu kongsi cerita! :D
Taksub pada pelawak.

Hah?! Wan sudah taksub sangat pada pelawak? Ya. Siapa?! Of course lah abang yang paling hensem di antara semua, Abang SHAHROL SHIRO selaku pelawak paling hensem! Huhu! Boleh follow Twitter beliau di:

@shahrol_shiro 

Mengapa saya taksub dengannya? Dengan gaya lawak yang santai, tidak tergelak sewaktu persembahan, steady walaupun kerosakan berlaku, itulah pelawak yang tenang orangnya. 

Malangnya, kami berdua belum bertemu. Kluang dan Ipoh, mak aii! Jauhnya! Super Spontan pun belum datang ke Ipoh. Huwaa! Perlawanan Super Lawak FC belum diketahui. Maharaja Lawak Mega 2014? Akan ku tunggu! Insyallah daku hadir... :)

Wahai Abang Shahrol Shiro, jika dikau membaca dan mengikuti blog daku yang berusia 10 tahun ini, daku mahu katakan... :)

I'm your number one fantastic fan! I'm Shahrolians forever and ever! Abang Shahrol, jika ada kelapangan, hadirlah ke Ipoh, Perak. Bermacam-macam ada! Naik kapal terbang boleh,  bot, sampan, kereta, keretapi mahupun jet pejuang! Asalkan datang. :)
Sekian, terima kasih. :)

Abang Shahrol Memang Hensem Menarik Ada BOM!
Jika baca, sila tinggalkan jejak abang di CBOX. :)

#BuddyzShiro #FansShiro #ShahrolLover #Shahrolians #Shironattors #VoteBiawakLaser4ShahrolShiro+ +