Infinite Reana~


Holla!


Annyeonghaseyo! Assalamualaikum! Welcome to Wawan's Bloggie! Don't forget to follow me! Macam-macam korang takkan terlepas!

XOXO, BlureenaReana.



Home Who What Follow Where

COMMENT PLEASE :)



Credits

Template By : Safira Nuril Izzah
Basecode: Nurul Atiqah
Helping: Arrien Inspirit
Owner: Infinite Reana (BlureenaReana)

AIDILFITRI
Jumaat, 10 Julai 2015 • 1:13 PG • 0 comments
Hello! Haa...dah hampir sebulan kita berpuasa. Pejam celik pejam celik dah nak masuk 1 Syawal.  Rasa cam tak percaya gak lepas rasa 'lapar, lapar haus haus'. Sekejap je semua tu, pukul 7.30 dah nak berbuka. Ehehehe, 13 jam je. Bukan 24 jam. Kita perlu faham makna PUASA DI RAMADHAN dengan betul. Bukan coz nak beli ketupat, rendang ngan lemang je.

Persiapan raya? Hurm..belum buat lagi. HAPOO?! 

Ekekeke, baju raya, tudung dah beli. Tinggal kuih-muih yang kena buat dan beli tu je. Ngeh ngeh, tak sabar nak collect duit raya. Choi, aku dah besaq. Nak beraya dengan semua sahabat handai yang disayangi di area Pakatan Jaya. :)

Tak sabarkan bila nak sambut raya. Tapi ingat ehh kengkawan sekalian! Syaitan akan kambek! LOOL.

Nak tulis panjang, tapi tak hadoo idea.

Insyallah, Wawan akan upload gambar hari raya. :D By de way, shelamat hari rayoo maaf zahir dan batin. :)

- Wawan's-



+ +