Infinite Reana~


Holla!


Annyeonghaseyo! Assalamualaikum! Welcome to Wawan's Bloggie! Don't forget to follow me! Macam-macam korang takkan terlepas!

XOXO, BlureenaReana.



Home Who What Follow Where

COMMENT PLEASE :)



Credits

Template By : Safira Nuril Izzah
Basecode: Nurul Atiqah
Helping: Arrien Inspirit
Owner: Infinite Reana (BlureenaReana)

Trial UPKK 2015
Ahad, 16 Ogos 2015 • 5:08 PG • 0 comments

Annyeong! Haha, lama aku tak on! xD Opkosh takde siapa rindu sama cheq. Alah, biasalah masalah budak sekolah. EXAM, EXAM, EXAM. Laptop pulak aku kena cari habis-habisan. T^T

Weekk, trial UPKK haritu bolehlah. Tapi ustazah kata 8 orang fail Jawi. Moga-moga aku tak tergolong dalam orang-orang sebegitu. Sebab masa ujian kemasukan Kem Cemerlang Jawi SKPJ lepas, aku selamat. Ya Allah, memanglah. --" soalan kacang mak lodeh soalan KCJ tu. 

Sepanjang sebulan hari raya, aku tak pernah update blog. Yelah, rumah open house banyak. Luls, tak pergi pun. xD Sebenarnya takde mood nak ngupdate. Bai de wei, (by the way) aku dah buat Wattpad. Lehlah baca story and follow. Nama?
ID: BlureenaReana
Update Stories (setakat ni) : Siapa Diriku

Jangan lupa baca~~

XOXO,
Infinite Reana.



+ +